ORGANISATIES

Ontdek welke mogelijkheden er zijn om uw team verder te ontwikkelen in communicatie, samenwerking, onderling vertrouwen of welk proces u ook maar wilt versterken of juist wilt veranderen binnen uw organisatie. Misschien wilt u wel ondersteuning in het begeleiden van cliënten. PuberTalent biedt verschillende diensten aan die in overleg op maat gemaakt kunnen worden, gericht op úw doelen en wensen.

Sabine-2-staand

AANBOD

Wat PuberTalent voor uw organisatie kan betekenen hangt af van de vraag die u heeft. Het aanbod is breed en kan worden toegespitst op de wensen van uw organisatie. >> lees meer.

TARIEVEN

PuberTalent biedt geen standaardaanbod. Wij bieden zorg op maat. De vraag vanuit uw onderwijsinstelling is leidend. Daarom is het niet mogelijk om exact weer te geven met welke kosten u te maken gaat krijgen. U kunt altijd bellen of mailen voor meer informatie of om te overleggen wat u precies nodig heeft. >> lees meer.

WERKWIJZE

Het voornaamste doel van PuberTalent is dat de ondersteuning nauw aansluit op uw vragen en problemen, zodat het niet meer geld en tijd kost dan nodig! Wij vinden het belangrijk dat u weet op welke manier wij werken. >> lees meer.