OUDERS

Veel ouders ondervinden problemen in de omgang met hun puber. Het vinden van de juiste manier van contact maken met jongeren en het vinden van de juiste toon in een gesprek is tijdens de puberteit een hele opgave voor veel ouders. Soms kunnen ouders voor ondersteuning, wat raad en daad in hun omgeving terecht.  Soms stapelen kleine problemen zich op, waardoor het overzicht kwijt is. Het is moeilijk om van je eigen kind te zeggen dat het zich vaak vervelend gedraagt en dat je niet weet hoe je daar mee om moet gaan, zeker ook omdat het soms ook lief en aardig kan zijn. Toch is het belangrijk om zo vroeg mogelijk aan de bel te trekken. Dit voorkomt grotere problemen.

Misschien heeft u al eerder ondersteuning gehad of heeft u ervaring met lange wachtlijsten en doorverwijzingen. Hiervoor hoeft u bij ons niet bang te zijn.

PuberTalent werkt met ervaren coaches en u kunt snel bij ons terecht. Wij onderzoeken samen met u wat u nodig heeft en op welke manier we dit samen kunnen oplossen.

PuberTalent pakt samen met u en eventueel uw puber de problemen aan, zodat er weer ruimte is voor plezier, ontspanning en rust in uw gezin.

Sabine-2-staand

AANBOD

De manier waarop PuberTalent u kan helpen hangt af van de vragen of problemen die u heeft. Als u contact met ons opneemt, kijken we samen met u hoe we u kunnen helpen. Misschien kunnen we de eerste keer uw vraag of probleem al beantwoorden, wegnemen of een advies geven waardoor u verder kunt. >> lees meer.

TARIEVEN

PuberTalent wordt vergoed door verschillende zorgverzekeraars.  De coaches willen graag met u meekijken of uw zorgverzekering de gesprekken van PuberTalent vergoed. U kunt altijd bij uw zorgverzekeraar naar de voorwaarden vragen. >> lees meer.

WERKWIJZE

De begeleiding van PuberTalent wordt ingezet in uw eigen omgeving en op tijden waarop u kunt, of dit nou overdag is, in de avonduren of in het weekend. >> lees meer.

AANPAK

” Doen wat werkt! “

PuberTalent vindt het belangrijk dat de psychosociale begeleiding nauw aansluit op de vraag die u stelt. Deze aansluiting is belangrijk zodat de ondersteuning niet langer hoeft te duren dan noodzakelijk. De begeleiding heeft als doel om uw problemen en/of klachten weg te nemen of te doen verminderen. >> lees meer.