REFERENTIES ONDERWIJS

ONDERWIJS

Veel ouders weten niet goed hoe zij kunnen omgaan met het feit dat hun kind in de puberteit komt. PuberTalent heeft een zeer verhelderende voorlichting over het Puberbrein waardoor veel ouders meer inzicht krijgen in hoe het werkt. Zo’n avond is gevuld met veel ooooh’s, aha’s en meen je niet. Een waardevolle aanvulling voor veel ouders op hun kijk naar hun kind.

Social Media is toch iets wat veel ouders en professionals eng vinden. We zien dat er een kloof is tussen sommige ouders en hun kind. Ouders zijn blij dat ze meer kennis krijgen tijdens de voorlichtingen van PuberTalent over welke gevaren, welke ondersteuning hebben ze nodig, wat is het effect van Social Media op het gedrag van jongeren.

Stefan: Op school was het eigenlijk klaar voor hem. Hij kwam op zeer regelmatige basis te laat. Hij had zijn spullen niet bij zich. Hij maakte geen huiswerk, loog veel tegen docenten. Met de ondersteuning van PuberTalent is dit tij gekeerd. Stefan doet het stukken beter. Hij komt bijna altijd op tijd. Hij heeft zijn spullen in orde, haalt hogere cijfers. In het contact met docenten is hij eerlijker geworden waardoor hij een prettige leerling is om erbij te hebben.